keskiviikko 28. maaliskuuta 2012

just lose it

heeipsun ! kerron nyt lyhyesti näist lähipäivist (:

Perjantai 23 : oli tällön cuupperi pesiksen kans jossa pääsin 2200m (: sitte mummi tuli hakee mut sieltä ja mentii meillä, kävin suihkus, vaihdoin vaatteet, meikkasin jne :D sitte vähä aja päästä lähin turkuun päin! siel sirin sit oli mentii hakee elokuvaliput nälkäpeliin ja odoteltiin et elokuva alkais se siis alko joskus 21.45 ? ja loppus 01.15 yöllä (: meijä mummi tuli hakee meijät ja vei sirinin sit kottii.




LA: meil oli aamulla harjotuspeli mynämäkee vastaa joka sit hävittiin ja sain pallosta nenääni ihanan jäljen :D mutta sen jälkee menin kotiin ja vähä ajan pääst lähin runosmäkee nealle joskus yheltä, oltii hetki sisäl ja mentii sit ulos. kierreltii ympäri runosmäkee, illemmal mentii bussil turkuu säädettii sit siel ja tultii takas. sitte joskus 9 oltii alisan kans ja mentii niille. tehtii sielläki vähä kaikelaist ja lähettiin joskus 11 illalla takasin nealle :D




aliisan koira <3


SU: no perus olin vaa nean luona, illal ku olin menos kotii jotku pellet seuras meit ja ampu kuulil XD  no ei se päivä menny sit ihmeellisemmi sen jälkeen ku tulin kotiin (:

MA:tä oli iha normaali päivä oli harkat ja sit kut tulin kotii katoin csi:ta

niin ostin jäätelöä heseltä myös :D

TI: meil oli koulun kans uintii viimesel tunnil ja sit jäätii sinne hetkeks sinne uimaa aliisan, sussun, nean ja ainon kans (: ku lähettii mentii nean kans heselle syömään :D sen jälkee mentii molemmat kottii ja lähin vähä aja pääst nealle pyöräilee, mentii sit ulos ja poljettii johki kärsämäe prismalle xd siel säädettii jotta (: ku lähettii vein nean kotii ja lähin ittekki menee kottii päi. olin kotoo joskus kymmenelt, enkä tehny enää mitää ihmeellist sit sen jälkee (:






TODAY (KE):

koulu loppus kahelta ja katja tuli hakee mut sen kampaajalle (: eka se siis värjäs ne viidellä väripurkilla :Dd sil aikaa ku se väri kuivus katja teki mulle geelikynnet. otin sit siit samalla väri shampoon ja hoitoaineen (=  eikä laskuks tullu ku joku 120e :D 

välitunti (:





moro sormil


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti