perjantai 24. helmikuuta 2012

- LAIVALLE ja LIVOA (:


otsikko nyt sanoo jo mitä kerron täs  (:(:  muttaa.. jotku sanoo päivittäin jotai  'oli parast' ja kaikelaista tollasta :Dd mä en sano usein sillain, mut nyt kyl sanon et oli oikeesti parasta tuol pohjoses (: ! mitää en ottais pois tai lisäis, oli tosi mukavaa olla tollases pikkukyläs mis on eläimii ! 
DAY 1: eli juu kerroin perjantaina et meen livooon, kuitenkin samana päivänä sitä ennen olin kaupungil nean kans, ostin jonku manikyyriseti h&m:mäst (8 sitku nea lähti nii äitee tuli nii mentii syömää arnoldsii ja käytii ostaa mul uus lompakko spirit storesta, tos alempaa on kuvaa.
tään ostin :Dd laatu ..
 mutta palataan tohon alkuun, lähin siis menemää sinne perjantaina linja-autolla koska kaikki yöjunat oli varattu .. se matka oli sit kans yhtä painajaista, siel oli tosi vaikee nukkuu ku ei ollu mitää tyynyy ja oli kauheen kuuma, jos otti huppari pois oli kylmä xd 

joo mää lähös ja oona sii :D (:


täsä see lompakko (:
äite oli ostanu mul tälläse siin o sillane kansi pääl ja ku se ottaa pois nii se menee tollai ja sanoo 'i love you'




DAY 2: noo kuitenki olin joskus puol kasi oulussa, sielt sit menin sielt pudasjärven bussii ja sit perillä kaisa mummi jo oliki siellä (: ( mummin äiti ) !  menin sit sen luo syömää puuroa aamupalaks sit biige tuli hakee mut (birgitta, sukulaine). noo käytii sit kaupast mist biige osti ruokaa ja kaikkee hyvää (;(; no about tunti ajaa sit livoon missä se asuu, noo siel sitte sen kaveri tuli käymää sen lapsien kans .. eipä mitää ihmeellisempää, hoisin hevosii jonku aikaa vaan ja sillasta (: mutta illemmalla, alettiin kattoo biigen kans elokuvii syötäviemme kanssa (; katottiin ainaki : 2012, just married, varjojen valtakunta ja jottai muita (?)no eipä oikee mitää muuta kerrottavaa siit päiväst.







DAY 3: ei kai sillo ollu mitää ihmeellist ? kattosin ainaki varjoje valtakunta kakkose, tein heinätöitä tuol ladossa eli laittelin niit paalei päällekkäi & olin hevoste ja lampaitte kanssa :D kävin illal saunassa ja biige oli tehny tosi hyvää mustikkapirtelöö ! no ei siit sit enempää (:








DAY 4: tä oli kiva päiväää ! mentii joskus kahelttoist uimahallii ku se oli just auennu, eli siis sen nimi oli puikkari. sitku lähettii nii mentii kaisamummi luo syömää jotai keittoo ja pelattii korttii (: noo ku oli aika lähtee nii biige otti annen mukaan, eli siis sen 9lk naapuri ja menin sit sen kans ratsastamaan (: ekaa kertaa se talutti mua ja ku se päästi sit irti ni eikös hessu lähteny juoksee takas kottii päi ja tippusin sit XD ..  jääräpää muttaa jatketttii sitte ja lopuks se totteli iha hyvi :D oli juu kiva päivä (:(: 


mä ja oona joskus vuodelta papu :Dd



DAY 5: heräsin joskus 10 ja lähettii joskus 11 ajamaa isosyötteel (: ku oltii peril mentii vuokraa sukset jne .. oltii siis niis rinteis, on muute tosi hieno paikka ja joku h-salo on iha pulkkamäki siihe verrattuna  :Ddd mut tosiaa oli tosi hienoi mäkii ja oli kivaa. käytii jossai kohtaa juomas kaakaoo ja syömäs laskiaspullaa. onnistuttiin sit kans kaatumaan siin hissis .. xd taitoa kun onn (: ja mä siis laskettelin suksil ja matti laudal. ku tultii nii käytii syömäs pizzaa :Dd no juu ei mul muuta sit (==







DAY 6: keskiviikkonaa totaa, olin taas anne kans ratsastamas mentii vähä pitempi matka tiel (: pääsin sit laukkaa ekaa kertaa elämässäni xd vaikken ois kyl tahtonukkaa mut kaikkea o hyvä kokeilla :Dd .. noo se lenkki meni iha hyvin en ollu viel tippunu kunnes .. käveltiin iha normist ohjat löysil kunnes käännyttii kotitielle & hessu on tollaneee .. mite sanois aika vauhdikas hevone (: no se sit lähti laukkaa ja ohjat oli löysäl voitte arvata vaa mitä kävi xd no ei siin sen pahemmi, jalka vaa alko sattuu ja siin on nyt kolme mustelmaa .. :D no mut oli iha kiva päivä ja katottii varjojen valtakunta 3 biige kans (:


juuurikasvu -- love it <3

biige teki mul tollase


DAY 7: noo mentiin aamulla ouluuun ostelemaan kaikkea, hain mun junalipun joka makso 50 e :Dd lähtiessä mul oli siis joku 200e d; noo mentiin sit heseen xd söin siel sit robin aterian XDXD ihan tosissani kylläkin :Dd no mut onneks mentii sinne koska siel oli sebastian (: siis se bb- sebastian jos ette tajunneet .. (: noo kuitenki mentii sit sillasee ostoskeskus zeppeliiniin,tos nyt kuvii :D

housut 30e. vyö vila 9e

seppälä 6e



ginast 10e



mutta hei ihmiset tänää minä ja sirin suuntamme viking linelle (: 
ja kiitos ja kumattus jos jaksoit lukea tämän loppuuun :Ddd 
HEEEI, niin unohdin sanoo et ostin mä kyl muutaki ku noi mut ei oo kuvii

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti