keskiviikko 28. maaliskuuta 2012

just lose it

heeipsun ! kerron nyt lyhyesti näist lähipäivist (:

Perjantai 23 : oli tällön cuupperi pesiksen kans jossa pääsin 2200m (: sitte mummi tuli hakee mut sieltä ja mentii meillä, kävin suihkus, vaihdoin vaatteet, meikkasin jne :D sitte vähä aja päästä lähin turkuun päin! siel sirin sit oli mentii hakee elokuvaliput nälkäpeliin ja odoteltiin et elokuva alkais se siis alko joskus 21.45 ? ja loppus 01.15 yöllä (: meijä mummi tuli hakee meijät ja vei sirinin sit kottii.




LA: meil oli aamulla harjotuspeli mynämäkee vastaa joka sit hävittiin ja sain pallosta nenääni ihanan jäljen :D mutta sen jälkee menin kotiin ja vähä ajan pääst lähin runosmäkee nealle joskus yheltä, oltii hetki sisäl ja mentii sit ulos. kierreltii ympäri runosmäkee, illemmal mentii bussil turkuu säädettii sit siel ja tultii takas. sitte joskus 9 oltii alisan kans ja mentii niille. tehtii sielläki vähä kaikelaist ja lähettiin joskus 11 illalla takasin nealle :D




aliisan koira <3


SU: no perus olin vaa nean luona, illal ku olin menos kotii jotku pellet seuras meit ja ampu kuulil XD  no ei se päivä menny sit ihmeellisemmi sen jälkeen ku tulin kotiin (:

MA:tä oli iha normaali päivä oli harkat ja sit kut tulin kotii katoin csi:ta

niin ostin jäätelöä heseltä myös :D

TI: meil oli koulun kans uintii viimesel tunnil ja sit jäätii sinne hetkeks sinne uimaa aliisan, sussun, nean ja ainon kans (: ku lähettii mentii nean kans heselle syömään :D sen jälkee mentii molemmat kottii ja lähin vähä aja pääst nealle pyöräilee, mentii sit ulos ja poljettii johki kärsämäe prismalle xd siel säädettii jotta (: ku lähettii vein nean kotii ja lähin ittekki menee kottii päi. olin kotoo joskus kymmenelt, enkä tehny enää mitää ihmeellist sit sen jälkee (:






TODAY (KE):

koulu loppus kahelta ja katja tuli hakee mut sen kampaajalle (: eka se siis värjäs ne viidellä väripurkilla :Dd sil aikaa ku se väri kuivus katja teki mulle geelikynnet. otin sit siit samalla väri shampoon ja hoitoaineen (=  eikä laskuks tullu ku joku 120e :D 

välitunti (:





moro sormil


maanantai 19. maaliskuuta 2012

- I didn't smoke nothin but I feel so high

heeeeei ! enpä oo taaas vaihteeks oikee kirjottanu mut eipä oo oikee mitää ihmeellistä tapahtunutkaan (:
sain yhe csi new yourki lisää, olin tuomarikoulutukses ja jotai turhaa tein.

mutta voisinpas siirtyä kertomaan vähä lauantaista ja sunnuntaista ... (; olin siis iha normisti treeneissä jotka loppus puol kahelta sen jälkee lähin mummin kyydissä kaarinaan päin, vähä ajan päästä sit milla tuli meille ja se alko tekemään kynsiä mulle, niist ois oikeesti tullu hienot jos oltais annettu sen lakan kuivuu mut tuli vähä kiire lähtee parista syystä xd mentiin nopeesti meijän takapihalta ja pomppisin sit siel ilma sukkia :Ddd .. no lähettiin pyöräileen millalle päin ja sieltä sitte koululle jossa oli sit jo julle, akke ja jim.
mentii milla kanssa meille ja oltii siel hetki, sit mentii toho meijä pihalle odottamaan että noi lähtis. sit tihu, jonni ja jani tuli .. ootettii sit hetki ulkoo ja mentii sit sisällee (: milla joutus lähtee ku se ukko ei ois antanu se jäädä meil s: joten jäin siis niitte kans. loppuillasta ei kai tarvii sit kertoo, oli huonoi ja hyvii hetkii,mentiin kuudelta aamulla nukkuu ja herättii joskus kahelttoist mut oli iha kivaa pitkäst aikaa nähä kaikkii kaarinalasii (= no ei mul sit muuta täst tulee kuvii >

aamulla kynnet oli tän näköset ....





mulla oli shortsit !

kiitti seurast ja sori näist kuvist <3

maanantai 12. maaliskuuta 2012

the way i am

moooi ! nyt voisin kertoo lyhyesti mitä oon saanu ja tehny :Dd

voisin kertoo mitäs oon nyt saanu (: totaa sain nyt joku pari viikkoo sit television joka o tollane samsungin taulutelevisio (40 tuumane)
sitte sain tossa edellis viikon torstaina CSI miamin seitsemännen tuotantokauden (35e) ja buffy vamppyyrintappajan (10e alennukses).
 eile kans oltiin ikeas ja sain sielt pöytälampun, pöytäpeilin, roskiksen, päivä peiton ja kaks sillast tyynyliinaa siihe + kaks tyynyy. Käytii sen jälkee jyskis ja sain sielt karvamaton joka makso jtn 100e (:

tänään taaas käytii ostamas toi pesiskypärä ( oikee hinta 80e, alennettu 52e) sit sain myös räpylän ( oik. 160e, alennus 96e) :Dd sit sain sielt myös sillaset asics merkkiset housut ja paida jotka makso yhteensä joku 90e. saatii siis siks niist alennust koska kuulun turkupesiksee.


no totanoin oon myös täs välis yrittäny värjää punasiks mut ne meni vaa juurist :D no värjään sit vähä aja pääst uudestaa. olin tos myös perjantain yötä katjal yötä oonan kans (: leivottii helokitty muffinssei ja tehtii vähä kaikkee :D ainiin piti myös sanoo et huone on kokenu aikamoise muodonmuutoksen, josta laitan EHKÄ myöhemmin kuvii ! tä teksti on vähä epäselvää mutta .. kommentoikaa hyvät ja huonot puolet ! ei mitään muuta täl kertaa :)












otin nä huonekuvat just enne ku tein tän blogi



indy<3


olin kaisanki luo ja siel oli tälläne :D

ostin eminemin levyn perjantaina !

niin piti sanoo et on iha semisti karkkii tuol mut en jaksa syödä O: wtf XD ?

perjantai 9. maaliskuuta 2012

- love the way you lie

Moooi nyt ei oo oikee aikaa kirjottaa ku kirjotan bussis puhelimen kans. Oon just menos turkuu ku alkaa harkat 16.45 urheiluhallil tai joku siel kupittaal oleva? Ni kuitenkin menin tänää kouluu ysiks ja pääsin 14.45 vikal tunnil katottii nemoa etsimässä :D no oikeestaa tulin siks kirjottaa ku ajattelin kertoa vähä tän hetkisest tunnelmasta, jos yhel sanal nyt pitäis sanoo nii se ois kyl vitutus ... No eipä sii sit mikää vähä vaa ärsyttää ku kaikki ragee mul jostai mitä en ite tiiä O: no en nyt viitti enempää kirjotella ku tulin just turkuu :D mooiksun !

torstai 8. maaliskuuta 2012

- LAIVAA !

mooi kaikki uskolliset neljä lukijaani ! (: ajattelin täs et emmä viitti mitää lopettaa ku te ootte täs ja myös et kylhä mä itteniki vuoksi kirjotan ;D ? muttaa en oo nyt kirjottanu ku ei oo oikee ollu aikaakaa ku on olu nyt kokeit ja kaikkee :Dd ajattelin nyt teen iha erillise blogi täst laivasta !(:

eliii .. laivalla oli tooooosi kivaa (: mentii siis iltalaivalle, en muista koska oltii siel mut kuitenki ku menin sinne sirin jo odottiki mua siellä, sitte mentii yläkertaan ja nähtii siä meijä mummi ja uukki D:: :D noo sitte ku päästii nii mentii sisälle ja hyttii tietysti eka (: meil oli siis b-hytti :D no lähettii melkee heti sit sieltä kattelee paikkoi ja käytii kaupois. mul oli joku 80e aluks ku sirin oli antanu mul siit hytist 20e, en muista paljo sirinil oli mut kyl sil suunnillee sama verra ku mul :D

 no pelailtii sitte vaa siellä ja oltii vähä kaikkialla, juotii niit juomii jne :D ei se ilta sit sen ihmeellisemmi menny paitsi et siel oli laulamas pete parkkone ja oltii sitä kattomassa (: no yöllä sitte seikkailtii, pelattii, sekoiltii, angstattii ku mikää ei ollu auki ):  no mentii sillasee ruokapaikkaa mis ei ollu ketää ja otettii siel kuvii ja tehtii kaikkee kivaa mm. laulettii XD no ku mentii hyttii, ne nukkus siel sit ne vaa neljä aikaa nyt nukkumaa ja me oltii et käydää ostaa juotavaa sillasest automaatist :Dd oltii sit siel iha miehis (; noeii monet vaa tuli puhuu meil kaikkee ja yks jopa huus sen kaveri kans SE: hei tytöt mis te ootte ME: tääl  SE: siis yötä ... mut ei ehitty vastaa mitää ku se oli sillo jo hissis ja se meni kii :D nooh, eipä me oikeestaa mitää ihmeeellisempää tehty mentii meijä ukkii pakoo ku me luultii et se tuli ettii meit :Dd sit joskus kuude aikaa mentii odottaa et se ruokapaikka aukeis se siis aukes puol seittemält, eka meit ei päästetty sisää ku ei ollu kenkii, no haettii sit ne ja mentii syömään (:

ku oltii syöty mentii hyttii, meidä piti sit mennä käymää mut molemmat nukahti. mä nukkusi yhteensä jonku 2 tuntii ja sirin joku puol tuntii :D ? sirin oli sit menny johonki ja heräsin siihe ku se koputti siihe hyti ovee koska se oli kadottanu sen kortin. lähettii sitte hytistä pois ja ne vaa nukkus, mentii ekaks sky baarii, chillattii ja juotii siel (: sen jälkee mentii ostaa pehmikset, käytii tax frees ja ostettii jottai laitan sit niist kuvii alhaalle (: ku meijä mummi oli heränny nii se anto mul joku 30e :D no ei sekää päivä menny ihmeellisemmi oltii vaa taas vähä kaikkial jne. sitteen tuli aika lähteä .... nooo menin sit omal kyydil ja sirin omalla, ei jääny oikeestaa ollenkaa rahaa enää ): xd ei mul muuta ku kiitos seurasta sirin

en saanu siit hyvää kuvaa :D mut pete parkkone

juotavaaaaa<3





LA









tätä me syötii sielt :Dd

vähä hieno näköne








tän ostin äitil oisko ollu joku 13e ?


oisin halunnu laittaa yhe video mut tä ei antanu laittaa s: 
mut teen sit toisen postaukse mitä muuta o tapahtunu !