perjantai 17. helmikuuta 2012

- everyday

mooi ! en nyt oo jaksanu joka päivä kirjotella mut sit nyt taas voisin kirjottaa (:
eli sain siis keskiviikkoo h-saloo yheksäks kyydin, sit menin vuokraa sukset jne.
ku oltii sit valmiita sirini kans nii sit meil annettii jotai lasketteluopetust .. ihmettelen et lensin vaa kaks kertaa vaiks en oo lasketellu pitkää aikaa :D mut sit mentii jonkuaja pääst syömää jotai koulu eväitä (leipää ja mehuu) sitte meil oli jotai vapaata xd sirin meni kokoaja sellasest pienest mäest ku ei halunnu tulla niihi isoihi nii menin sit yksi niihi (forever alone ); :Dd

TO: PEEENKKARIT (: joo, eli ku tulin kouluu en muistanu et o penkkarit, paitsi et muistin heti ku tulin koulun ovest sisää ku heti kuulus jotai pilli vihellyst ja oltii piirtääs naamaa :Dd mut ei sit mitää ihmeellist, meil oli eka puutyötä ja jotai sit mun ja sirini naamaa piirrettii ... (: kuulutuksii tuli niilt abeilt aika paljo, mut sit mentii salii ja siel ne piti jonku jutu ja heitteli karkkei (8 no ei sit ollu sen ihmeellisempi päivä, käytii syömäs heses koulu jälkee sirini kans ! (:

PE: no tänää meil oli fysiikas joku testi mist en osannu MITÄÄN .. no sit meil oli matikkaa ja tehtii jotai roskaa, mut nii .. en nyt laita mitää muuta ku toi 4 sekunni video, jonka tein iha teitä varte ( se on siis tiivistetty tollei ! ) :Dd ku lähen iha pia ouluun serkkujen luo, hevoste, lampaitte, kissoje ja koirie kanssa ! (:(: mut sitteku oon perillä nii kirjottelen varmaa !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti