maanantai 9. huhtikuuta 2012

Living young, wild and free

heihei taas vähäst aikaa (: nyt ei oo oikee ollu taaskaa aikaa kirjottaa ku on ollu vähä kaikelaist mut tänään sit taas voisin kertoo lyhyesti mun viikost (: ! mut hyvää pääsiäist ja kiitos viidennelle lukijalle ! (:

TI: koulu jälkee mentii sirinin ja aliisan kans mäkkii (: ostettii sielt juustot ja juotavaa. nea tuli sit jonku aja pääst sinne :Dd sitteku lähettii aliisa ja nea meni runosmäkee, sirin lähti länsikeskuksee ja mä menin kauppatoril. Menin nostaa eka rahaa ja sit siit cypershoppii, ostin sielt sillase radiolauku ja venytykse (:
koska siit jäi viel rahaa menin stoccal ja ostin sielt siveltimii, kynsilakan ja ripsentaivuttajan.
huomasin sit et oli aikaa viel et bussi tulee jotan kävin kattomas kultataloo joka oli tosi hieno ! 
ostin sit sillaset mustat farkut :3 ku tulin kotii olin teemu kans hetke aikaa ulkoo jossai kuninkojil (:
ei se päivä menny sit ihmeellisemmi sen jälkee, tulin joskus yheksält kotii jnee.





 


KE: oli joku tapahtuma koulul johon toin jotai mustikka muffinssei (: ku se loppus menin sirinin kans nean luo hetkeks kunnes mua tultii hakee.


nii meijä luokal oli myös joku lapsiparkki :D

käytii kaupas sil välil ku oli tylsää sirinin kans :D




TO: päästii yheltä koulusta, menin sirinin luo oltii siel hetki. sit lähettii aliisal, aliisan luo oliki jo nea ja maria (: pia sit lähettii viidestää johonki ja sillasta .. mut se oli aika jännä päivä ja nolo :D mut iha kivaa oli, mentii joskus kymmenelt meille sirinin kans, oltii sit meil yötä ja illast.



ainii oltii myös jessikan kans (:

PE: eipä ollu ihmeellisempi päivä, tehtii sirinin kans mokkapaloi mitkä onnistus ! :D mut datattii ja tehtii vähä kaikkee, sirin jäi sit toiseks yöks (:




LA: no taas iha normi päivä, lähettii joskus seittemält ulos,sirin meni sit kotii käymää ja tuli takas meil :D
katottii jotai elokuvii ja mentii joskus kuudelta aamul nukkumaan (:




SU: sirin lähti joskus kolmen aikaa, sit lähin katjalle oonan kanssa :D en sit tehny siel mitää ihmeellist ku säädin jotai puhelimen kans, illal mentii saunaan, saunan jälkee syötii iltapala :D nukahdin jo joskus yheltä O:




TODAY: heräsin noin 12, chillailin vaa siel olivia huonees kunnes mentii viemää onni lenkil katjan ja eeliksen kans (: syötii sit siin välis myös daim- kakkuu joka oli tosi hyvää ! mut meijät tultii sit hakee joskus kahdeksa aikaan :D

onni (:





ei mul nyt muuta, hyviä iltoja (8